Stockholm fra den 26. – 30.08.2024 (se mere her).

TAG MED REJSEVENNER OG ALSBUSSEN
TIL NORDENS VENEDIG (STOCKHOLM) FRA DEN 26. – 30. AUGUST 2024

                                                                         Stockholm: A City Guide, Come Sun or Snow - Enterprise Open Road ...

Den 26. august: Opsamling kl. 06.00 på Busterminalen Hobro (mødetid kl. 05.45).
Mulighed for at parkere ved Alsbussen, Randersvej 100A (mødetid kl. 05.15).
Vi kører til Frederikshavn hvor vi skal med Stena Line til Gøteborg. Morgenbuffet ombord.

På vej mod Stockholm gør vi ophold ved Brahehus, hvor vi både vil nyde den gamle borgruin og udsigten over Vättern til Vissingsö. Her vil vi også spise en sandwich med en øl/vand.
Ankomst til Clarion Hotel Amaranten sidst på eftermiddagen. Indlogering og efterfølgende middag på hotellet.

Den 27. august: Efter morgenmaden kører bussen til bydelen Johanneshov i Stockholm hvor vi har et fotoshop ved Globen – en Arena med plads til ca. 15.000 tilskuere. Herfra videre til Södermalm og Fjälgaten, hvor vi gør holdt ved et flot udsigtpunkt. Vi fortsætter herefter til Vasa-Museet – med ophold i 2 timer på egen hånd. Derefter videre til seværdigheden Kaknäs hvor der bliver mulighed for at komme op i et tårn med udsigt over Skærgården og Stockholm. Her holder vi også kaffepause inden tilbageturen til hotellet. Middag på hotel.

Dag 28. august: Efter morgenmaden mødes vi kl. 9 og kører til Gamla Stan, byens centrum med Kongeslottet, Kongens Have, Domkirken og Regeringskvarteret. Gardens vagtskifte ved Slottet er kl. 12.15. Afslutning på formiddagens oplevelser. Efter vagtskiftet går vi i samlet flok ind til byens centrum – hvor vi på egen hånd eller i små grupper finder et sted at spise dagens frokost. Efter frokost mødes vi på et aftalt sted og klokkeslæt hvor en guide vil vise os rundt i Centrum. Vi besøger bl.a. Oluf Palmes gravsted og det sted han blev myrdet. Efter rundturen er der ca. 1 time på egen hånd inden vi kører tilbage til hotellet. Middag på hotel.

Dag 29 august: Efter morgenmad kører vi ind til Stadshuset – her mødes vi med en guide og får en rundvisning i de store dele af bygningen, herunder den blå sal hvor videnskabsmænd blev hyllet på den årlige nobelfest. Efter rundvisningen sejler vi med en færge til Drottningholm slot (Slottet er kongen og dronningens bopæl i hverdagen). Ved ankomsten er der tid på egen hånd og til at finde et sted til frokosten. Efter frokosten er der rundvisning på slottet. Kaffe inden hjemtur til hotel hvor middagen venter senere.

Den 30. august:Vi forlader Stockholm efter morgenmaden og følger den smukke vej langs Vättern til Gøteborg. Undervejs gør vi holdt ved Örebro hvor der er mulighed for at finde et sted at købe frokost. Evt. kaffepause i Borås hvis tiden tillader det. – Vi sejler med Stena Line til Frederikshavn. Aftenbuffet ombord.

Pris for alt dette: DKK 6875 v. min. 35 prs. Tillæg for enk. vær. DKK 1200.
I prisen er inkluderet: Bus, færge, sandwich med 1 øl eller vand på udturen, 4 x overnatning, 5 x morgenbuffet, 5 x aftensmad, udflugter og entreer (drikkevarer for egen regning).
VIGTIGT HUSK PAS. – NB. man skal være selvhjulpen eller selv medbringe hjælper.
Seneste tilmelding den 01. juli 2024 til Hanne tlf. 20 28 02 93

Venlig hilsen Jørn Christiansen
ALSBUSSEN                                                                                                                 Ændringer kan forekomme

Bestil turistkørsel til Stockholm fra den 26. – 30.08.2024 (se mere her). her

Busser med høj sikkerhed & komfort

Vores Busser

3-stjernet dobbeldækker

Vores dobbeltdækkerbus har plads til hele 83 personer. Bussen er udstyret med wifi, der virker i de fleste europæriske lande, samt toilet og te- & kaffekøkken

Normalstørrelse bus

Vores normalstørrelse bus har plads til 52 personer. Det giver ekstra god komfort på de lange ture

VIP minibus

Vores VIP minibus har plads til 16-19 personer. Ud over høj komfort er der også køleskab og DVD-afspiller i bussen

Send forespørgsel – eller spørgsmål 

7 + 1 =